Folasaga i Raman tekinolosi

I. Raman Spectroscopy mataupu faavae

A fealua'i le malamalama, e ta'ape i luga ole mole o mea.I le faagasologa o le faataapeapeina, e ono suia le umi galu o le malamalama, e pei o le malosi o photon.O lenei faʻalavelave o le leiloa o le malosi pe a maeʻa le faʻasalalauina o photons e suia ai le umi o le galu e taʻua o le faʻataʻapeʻapeina o Raman, ma o molelaʻau eseese o le a mafua ai le eseesega o le malosi.O lenei mea faʻapitoa faʻapitoa na maua muamua e le fomaʻi Initia Raman, o le na manumalo i le Nobel Prize in Physics i le 1930.

talafou-3 (1)

Raman o se molecular spectroscopy technique, e pei lava o se tamatamai lima o le tagata, o mole taʻitasi e iai ona uiga faʻapitoa faʻapitoa, o lea e mafai ai ona maua le vave ma le saʻo o vailaʻau e ala i le faʻatusatusaina o le Raman spectra.

talafou-3 (2)

II.Raman spectrometer folasaga

O le Raman spectrometer e masani ona aofia ai le tele o vaega e pei o le laser light source, se spectrometer, se mea e iloa ai, ma se faiga fa'amatalaga.
E ui lava o le tekonolosi Raman sa i ai se sao taua i le suʻesuʻeina o vailaʻau i nai tausaga muamua o lona mauaina ona o faʻafitauli e pei o faʻailoga vaivai, e leʻi faʻasolosolo ona faʻaaogaina lautele seia oʻo i le tulaʻi mai o tekinolosi laser i le 1960s.

I le avea ai o se taʻitaʻi i le matata o suʻesuʻega a Raman feaveaʻi, JINSP COMPANY LIMITED o loʻo i ai le tele o masini, e mafai ai ona vave, e le faʻaleagaina le faʻamaoniaina o vailaʻau i luga o le saite e ala i se faʻamaualuga fausia-i totonu ma faʻamatalaga faʻapitoa algorithms.Mo le tele o tagata faʻaoga faʻapitoa, masini ma metotia e pei ole micro-Raman ma suʻesuʻega faʻatusatusaga o gaioiga faʻainisinia e mafai foi ona tuʻuina atu.

talafou-3 (3)

III.Raman spectrometer foliga

1. Su'esu'ega vave, ma maua i totonu o sekone.
2. Su'esu'ega faigofie e aunoa ma ni sauniuniga fa'ata'ita'iga.
3. Le faʻaleagaina, i totonu o le nofoaga, suʻesuʻega i luga ole laiga e aunoa ma le faʻafesoʻotaʻi o le faʻataʻitaʻiga.
4. Leai se faʻalavelave i le susu, leai se faʻalavelave i le maualuga ma le maualalo o le vevela ma le maualuga;
5. E mafai ona tuʻufaʻatasia ma se microscope e maua ai le faʻamaonia saʻo o vaega vailaʻau i nofoaga patino;;
6. Faʻatasi ma chemometrics, e mafai ona iloa le suʻesuʻega faʻatusatusa o vailaʻau vailaʻau.

IV.Raman o le JINSP COMPANY LIMITED

JINSP COMPANY LIMITED, e afua mai i le Iunivesite o Tsinghua, o se tagata e tu'uina atu meafaigaluega fa'atasi ai ma tekonolosi fa'aaliga fa'apitoa e fai ma autu.E sili atu nai lo le 15 tausaga o suʻesuʻega ma atinaʻe i le fanua o Raman spectroscopy.JINSP COMPANY LIMITED o loʻo i ai le tele o mea feaveaʻi, faʻapipiʻiina Raman spectrometers, lea na faʻaaogaina lautele i le anti-smuggling, puipuiga o le suavai ma suʻesuʻega faasaienisi ma le tele o isi matata.E mafai fo'i ona tu'ufa'atasia le oloa ma le SERS-ehanced technology ina ia fa'avavevave le su'esu'eina o le saogalemu o mea'ai.

talafou-3 (4)

1.Pharmaceutical ma vailaʻau - RS2000PAT lugalaina Raman analyzer;RS1000DI Fa'amatalaga Fa'amatalaga Fa'afoma'i;RS1500DI Fa'amatalaga Fa'amatalaga Fa'afoma'i.

2. Saogalemu o mea'ai ma fualaau fa'asaina - RS3000 mea'ai saogalemu su'esu'e;

3. Anti-smuggling ma anti-drug field - RS1000 fa'asinomaga lima;RS1500 fa'asinomaga lima

4.Su'esu'ega Fa'asaienisi - Micro Raman Detector

talafou-3 (11)

Micro Raman Su'esu'e

5.Liquid puipuiga fanua - RT1003EB Liquid Security Inspector;RT1003D Suavai Ofisa Asiasi

Mo nisi fa'amatalaga fa'amolemole kiliki i luga ole so'otaga ile itulau o oloa.


Taimi meli: Tes-09-2022